ІнстументиНовиниПроєкти

Потрібна допомога в наповненні Телеграм-боту “Сумка” для допомоги жителям Сумської області з полегшенням пошуку важливої інформації.

Громадська організація “Громадський моніторинг України” у співпраці з Громадською організацією “Можливість твого розвитку” та Громадською організацією “Ліга змін” вирішили створити телеграм-бот для Сумської області “Сумка” , як особистого помічника, який буде містить корисну структуровану інформацію за різними розділами:

– працюючі магазини, аптеки, лікарні, перелік номерів екстренних служб, офіційні джерела інформації, психологічну допомогу і так далі.

Ми розуміємо, що в окремих містах це буде вкрай важко і тому будемо виходити з тих можливостей, що маємо.

❣️Шукаємо по 1-3 людині з кожного міста Сумської області, яка буде актуалізовувати інформацію по своїм містам. Прохання писати в приватні повідомлення на будь який месенджер партнерів організацій.

Також, в бот вмістимо усі корисні чат-боти, посилання, ресурси, які вже існують: від того, куди надсилати інформацію про ворожу техніку, куди перерахувати кошти на благодійність до того, де шукати допомогу при евакуацію і так далі.

Також, ми знаємо, що в багатьох містах (можливо навіть в усіх) діють волонтерські штаби, організації, фонди. Цю інформацію ми також структуруємо та зробимо можливість охочим допомоги залишити свої контакти і таким чином будемо збирати базу потенційних волонтерів для організацій, штабів, фондів.

💙💛Бот на стадії створення, тому якщо у вас є пропозиції щодо того, які функції корисні додати – пишіть і ми спробуємо максимально усе врахувати.

Громадський моніторинг України

💰Підтримай роботу нашої організації за посиланням