ЧернігівщинаКонтрольНовини

Моніторинг відбудови : Чернігівський медичний центр сучасної онкології

Ми продовжуємо моніторити ефективність витрат на відбудову об’єктів Сумщини та Чернігівщини. 

Один з об’єктів нашого моніторингу — КНП “Чернігівський медичний центр сучасної онкології”, що знаходиться на просп. Миру, 211-д. Коли у перші дні повномасштабного російського вторгнення на околицях Чернігова точилися запеклі бої, будівлю комунального підприємства пошкодило вибуховою хвилею та уламками снарядів.

У лютому 2023 року було підписано перші договори щодо відновлення комунального закладу із ФОП Пергаменщик Максим Юрійович та Дочірнім підприємством “УкрСіверБуд” ЗАТ “ДСК”.

Загальна вартість робіт у лютому склала 20,1 млн грн.

ФОП Пергаменщик Максим Юрійович завершив ремонт будівлі комунального підприємства, зокрема пошкодженого фасаду 6-ти поверхового головного корпусу за 5,7 млн грн, а Дочірнє підприємство “УкрСіверБуд” ЗАТ “ДСК” — капітальний ремонт покрівлі, зовнішніх огороджувальних конструкцій цегляних стін та цоколя, вимощення головного корпусу на загальну суму 14,4 млн грн.

З метою детального аналізу ефективності витрат на ремонт КНП “Чернігівський медичний центр сучасної онкології” був відправлений запит на інформацію. 

Якщо Вам відомі деталі ремонту цього об’єкту, пишіть нам в приватні повідомлення соціальних мереж або звертайтеся на електронну пошту організації — gromonua@gmail.com

Допис підготовлено в рамках проєкту «Моніторинг закупівель з відбудови в громадах Сумської та Чернігівської області», що реалізується в межах проєкту «Контроль витрат на відновлення», який впроваджують ІЕД, Центр економічної стратегії та ГО «Технології прогресу» за підтримки Європейського Союзу.

Громадський моніторинг України

💰Підтримай роботу нашої організації за посиланням

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *