НовиниКонтрольЧернігівщина

Моніторинг відбудови: Новобиківський міжшкільний навчально-виробничий комбінат Бобровицької міської ради

Замовник —  Відділ освіти Бобровицької міської ради Чернігівської області

Тендер на проведення ремонту, зокрема оздоблення фасадів, виграла ТОВ “Омлі Буд” на суму 477 тис. Роботи, пов’язані з перекриттям даху, відновлення цілісності стін, заміною пошкоджених вікон та дверей, займалась ТОВ «РБК Рост» 599 тис. грн. Авторські нагляди за ремонтами проводив Охріменко Михайло Леонідович за 3,5 тис. грн, а технічні — Міневська Світлана Анатоліївна за 11,7 тис. грн.

З метою детального аналізу ефективності витрат на ремонт Новобиківському  міжшкільному навчально-виробничому комбінаті був відправлений запит на інформацію. 

Якщо Вам відомі деталі ремонту цього об’єкту, пишіть нам в приватні повідомлення соціальних мереж або звертайтеся на електронну пошту організації — gromonua@gmail.com

Допис підготовлено в рамках проєкту «Моніторинг закупівель з відбудови в громадах Сумської та Чернігівської області», що реалізується в межах проєкту «Контроль витрат на відновлення», який впроваджують ІЕД, Центр економічної стратегії та ГО «Технології прогресу» за підтримки Європейського Союзу.

Громадський моніторинг України

💰Підтримай роботу нашої організації за посиланням

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *