КонтрольНовиниРозслідування

В селі Рябушки за 1,5 мільйони замовили реконструкцію спортивного майданчика у невідомого ФОПа

Рябушківська сільська рада оприлюднила повідомлення про укладений договір на реконструкцію спортивного майданчика загальною вартість 1,44 млн. грн.

Село Рябушки знаходиться в Лебединському районі, його населення становить 887 осіб.

Оприлюднений договір, щоправда, майже не пояснює які саме роботи будуть виконуватись. В договорі лише зазначається, що на об’єкті передбачено облаштування штучного покриття, а всі роботи мають бути завершені за 90 днів.

«Обсяг робіт визначається у кошторисній документації, яка є невід’ємною частиною даного договору» – зазначено в контракті, але цю «невід’ємну частину» замовник чомусь не оприлюднив. Згідно Наказу Мінекономрозвитку №490 від 22.03.2016р. замовник зобов’язаний оприлюднювати інформацію про всі технічні та якісні характеристики товарів, робіт чи послуг, які є предметом закупівлі.

Виконавцем робіт Рябушківська сільська рада визначила ФОП Павлишин Ігор Іванович. Він проживає в місті Дніпро і для нього це перший державний контракт.

Чому сільська рада обрала саме цього підрядника, який проживає за пів тисячі кілометрів та ще й без досвіду виконання аналогічних контрактів  – сказати важко.