НовиниКонтрольСумщина

Моніторинг відбудови: Житловий будинок №81 у м. Суми

Наступний об’єкт моніторингу –  житловий будинок №81 у м. Суми на вул. Петропавлівській, який був пошкоджений у липні минулого року внаслідок удару “шахедом”.

Замовник – Департамент інфраструктури міста Сумської міської ради.

Тендер на проведення капітального ремонту з аварійно-відновлювальних робіт виграло ТОВ “Топаз”, з яким уклали договір вартістю 12,6 млн грн. Своєю чергою технічне обстеження виконувало Науково-виробниче підприємство “Будівельна наука “Академії будівництва України за 180 тис. грн. 

За планом мали зробити демонтаж зруйнованої частини будівлі, відремонтувати покрівлю та перекриття, замінити вхідні двері та вікна, утеплити стіни, відновити оздоблення приміщень загального користування та квартир.

З метою детального аналізу ефективності витрат на ремонт Департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради був відправлений запит на інформацію. 

Якщо Вам відомі деталі ремонту цього об’єкту, пишіть нам в приватні повідомлення соціальних мереж або звертайтеся на електронну пошту організації — gromonua@gmail.com🖇 Допис підготовлено в рамках проєкту «Моніторинг закупівель з відбудови в громадах Сумської та Чернігівської області», що реалізується в межах проєкту «Контроль витрат на відновлення», який впроваджують ІЕД, Центр економічної стратегії та ГО «Технології прогресу» за підтримки Європейського Союзу.

Громадський моніторинг України

💰Підтримай роботу нашої організації за посиланням

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *