НовиниКонтрольЧернігівщина

Моніторинг відбудови: Чернігівський дитсадок №26 

Наступний об’єкт моніторингу – Чернігівський дитсадок №26, розташований за адресою: м. Чернігів,  вул. Толстого, 110 (Олександра Довженка).

Замовник – Управління капітального будівництва Чернігівської міської ради

Тендер на проведення капітального ремонту з усунення аварій за 6,9 млн грн виграло ТОВ “Фірма “МЖК-СЕРВІС”. Крім того, розробкою та коригуванням проєктної документації за 196 тис. грн займалося ТОВ “ЕСКО Енерго Проект”.

В садочку мали замінити вікна та двері, зробити відкоси, відремонтувати фасад, покрівлю, ґанок та внутрішнє опорядження приміщень

З метою детального аналізу ефективності витрат на ремонт Чернігівському дитсадку №26  був відправлений запит на інформацію. 

Якщо Вам відомі деталі ремонту цього об’єкту, пишіть нам в приватні повідомлення соціальних мереж або звертайтеся на електронну пошту організації — gromonua@gmail.com

Допис підготовлено в рамках проєкту «Моніторинг закупівель з відбудови в громадах Сумської та Чернігівської області», що реалізується в межах проєкту «Контроль витрат на відновлення», який впроваджують ІЕД, Центр економічної стратегії та ГО «Технології прогресу» за підтримки Європейського Союзу.

Громадський моніторинг України

💰Підтримай роботу нашої організації за посиланням

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *