СумщинаКонтрольНовини

Моніторинг відбудови: Шосткинська дитяча лікарня 

Ще один з об’єктів нашого моніторингу – Шосткинська дитяча лікарня, що розташована за адресою: м. Шостка, вулиця Марата, 23. 

Замовник – Шосткинська дитяча лікарня.

Тендер на проведення капітального ремонту виграло ТОВ “Тірада” на загальну суму 48 млн грн. До того ж ТОВ “Інститут Шосткапроект” проводить авторський нагляд та коригування за 138 тис. грн, а ФОП Омеляненко Сергій Олександрович – технічний нагляд за 534 тис. грн.

За планом мають відремонтувати головний корпус, поліклініку та інфекційне відділення, зокрема замінити дах, облаштувати та утеплити фасад. Також мають зробити ремонт у стаціонарному відділенні, у споруді цивільного захисту, в гаражах. Крім того, передбачено облаштування котельні, впорядкування прилеглої території та інше.

З метою детального аналізу ефективності витрат на ремонт Шосткинській дитячій лікарні був відправлений запит на інформацію. 

📩 Якщо Вам відомі деталі ремонту цього об’єкту, пишіть нам в приватні повідомлення соціальних мереж або звертайтеся на електронну пошту організації — gromonua@gmail.com

Допис підготовлено в рамках проєкту «Моніторинг закупівель з відбудови в громадах Сумської та Чернігівської області», що реалізується в межах проєкту «Контроль витрат на відновлення», який впроваджують ІЕД, Центр економічної стратегії та ГО «Технології прогресу» за підтримки Європейського Союзу.

Громадський моніторинг України

💰Підтримай роботу нашої організації за посиланням

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *