НовиниДіалог із владоюСумщина

Онлайн-круглий стіл присвячений питанням: підвищення якості публічних закупівель в діяльності Сумської обласної державної адміністрації та її структурних підрозділів, Департамент капітального будівництва, Департамент розвитку інфраструктури та ДП “Дороги Сумщини”.

За участі представників Сумської обласної державної адміністрації та її структурних підрозділів, Департамент капітального будівництва, Департамент розвитку інфраструктури та ДП “Дороги Сумщини”.

Запрошуємо долучитись до онлайн-круглого столу представників громадянського суспільства, а також небайдужих городян, зацікавлених у покращенні міста.
🗓 Коли: у вівторок 15 жовтня 2020 року
⏰ О котрій: з 14:00 -14:45.
🗒 Теми:
– Поточний стан здійснення публічних закупівель, напрямки удосконалення системи закупівель та застосування удосконалених практик закупівель.
– Обговорення виявлених зауважень на об’єктах виконаних ремонтів у 2019-2020 рр. Департамент капітального будівництва Сумської обласної державної адміністрації та ДП “Дороги Сумщини” Визначення подальших кроків з ліквідації зауважень.

📱 Де: платформа Zoom (посилання на конференцію буде надане в листі , після підтвердження реєстрації).

Просимо відповісти на кілька запитань для підтвердження Вашої реєстрації. Після цього Вам буде надіслано посилання на платформу для конференції. Встановлення спеціальних програм чи додатків не потрібне.
Реєстрація : https://forms.gle/fzD6TGVRRbka3AgH6