КонтрольНовиниРозслідування

Чернеччинській ОТГ придбають 4 кросовери для медичних працівників

Комунальним підприємством “Чернеччинський центр первинної медико-санітарної допомоги” було проведено тендер розміром в 2 млн. грн на закупівлю легкових автомобілів для медичних працівників закладів охорони здоров’я, що працюють у сільській місцевості. Відповідно до вимог тендерної документації це мають бути авто марки Renault Duster 2019 року випуску, в кількості 4 шт.

Чернеччинській ОТГ придбають 4 кросовери для медичних працівників

В аукціоні взяли участь два учасника ТОВ “Атлант-М Юг” і ТОВ “Соллі Плюс”. Перемога залишилася за “Атлант-М Юг”, оскільки вони запропонували меншу ціну на автомобілі – 495 тис. грн. з урахуванням ПДВ. Тобто загальна сума закупівлі склала 1 млн. 980 тис. грн.

За даними офіційного сайту Renault в Україні, авто Renault Duster в комплектації LIFE коштує від 332 тис. 600 грн. Отже, переплата на одному автомобілі може становити 162 тис. 400 грн. В загальному можна було б зекономити близько 650 тис. грн.

Чернеччинській ОТГ придбають 4 кросовери для медичних працівників

Згідно інформації аналітичної системи youcontrol на балансі КП “ЧЕРНЕЧЧИНСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ” вже числиться два таких авто 2018 року і одне RENAULT KANGOO 2007 року випуску.

Взагалі, до складу Чернеччинської об’єднаної територіальної громади входить 9 сіл: Чернеччина, Бакирівка, Бугрувате, Високе, Кардашівка, Лутище, Пологи, Сонячне, Хухра, загальною чисельністю населення близько 10 тис.