КонтрольНовиниРозслідування

Металевий паркан і щебінь замість мультифункціонального дитячого майданчика

ТОВ «Барса-2019» мала збудувати на території Хотінської ОТГ мультифункціональний ігровий майданчик, за це отримала з бюджету громади більше 730 тисяч гривень. Натомість – недобудований металевий паркан і покриття зі щебеню.

Хотінська селищна рада замовила будівництво мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту 26 листопада 2019 року. Очікувана вартість робіт складала 733 тисяч гривень. Підрядника обрали без конкуренції, укладений контракт – не опублікували. Згідно з інформацією про предмет закупівлі, роботи мали бути завершені 31 грудня 2019 року.

Хотінь 1.PNG

Зараз на місці встановлений металевий паркан, поверхня всередині заповнена щебенем. В чому полягає багатофункціональність майданчика і як там можуть грати діти – невідомо.

Металевий паркан і щебінь замість мультифункціонального дитячого майданчика
Металевий паркан і щебінь замість мультифункціонального дитячого майданчика

Фірма-підрядник «Барса-2019» зареєстрована у травні минулого року, у багатоповерхівці по вулиці Героїв Небесної Сотні.

Хотінь2.PNG

За рік свого існування фірма отримала перемогу у двох закупівлях, крім будівництва мультифункціонального майданчика  компанія провела реконструкцію цокольної частини будівлі стаціонару Хотінської амбулаторії.

Хотінь 3.PNG

Керівник і бенефіціарний власник компанії, Олександр Карга, керує також компанією «Барса-2011», яка освоїла 3 мільйони бюджетних коштів та має ФОП, який отримав бюджетних замовлень на 4 мільйони гривень, левову частку з них – від Хотінської селищної ради.

Нині ТОВ «Барса-2019» знаходиться у стадії ліквідації, тож можемо припустити, що добудовувати ігровий майданчик, на який витратили понад 700 тисяч гривень з бюджету громади, ніхто не буде.