КонтрольНовиниРозслідування

У Глухові за 2,8 млн. грн. відремонтують доріжки в сквері Шевченка

Управління житлово-комунального господарства та містобудування Глухівської міської ради провело тендер на капітальний ремонт доріжок в сквері Тараса Шевченка.

Крім облаштування доріжок, виконавець робіт, має встановити сорок шість лавок та посіяти газон. Роботи мають бути виконані до кінця 2022 року.

У тендері брало участь дві фірми з Глухова: ТОВ “НОВБУД ГЛУХІВ” та ТОВ “ГЛУХІВБУД”. Фірми подали свої пропозиції з різницею у три години, а під час торгів не знижували початкової вартості.

Таким чином перемогу отримало ТОВ “НОВБУД ГЛУХІВ” з пропозицією 2,8 млн. грн. Фірма належить Негрію Олександру та прописана в його квартирі. Статутний капітал “НОВБУД ГЛУХІВ” складає всього 100 грн.

Фірма існує два з половиною роки, за цей час підписала 52 контракти на 5,6 млн. грн. Всі крім трьох договорів були підписані по неконкурентній процедурі, тобто без проведення торгів. Левову частину контрактів на 3 млн. грн. було підписано з тим же Управлінням житлово-комунального господарства.

У довідці про матеріально-технічну базу “НОВБУД ГЛУХІВ” вказує, що має орендовану техніку: Автокран KC-2471
Автогрейдер ДЗ-143
Екскаватор ЕОEO-2621 B3
Трактор ЮМЗ 6ЛК

У Глухові за 2,8 млн. грн. відремонтують доріжки в сквері Шевченка

Дана техніка орендується у міському комунальному підприємстві “Глухівський тепловий район”, що належить Глухівській міській раді.

Таким чином виконавець робіт буде ремонтувати сквер Шевченка технікою Глухівської міської ради за її ж кошти.