КонтрольНовиниРозслідування

«Чернеччинський центр первинної медико-санітарної допомоги» знову спробує купити чотири кросовери

31 березня 2020 року комунальне некомерційне підприємство «Чернеччинський центр первинної медико-санітарної допомоги» уклало договір на закупівлю чотирьох легкових автомобілів для медичних працівників для закладів охорони здоров’я, що працюють у сільській місцевості.

В аукціоні взяли участь дві компанії: ТОВ «АТЛАНТ МОТОРЗ» та ТОВ «СОЛЛІ ПЛЮС».  Переможцем стало ТОВ «АТЛАНТ  МОТОРЗ»  зі статутним капіталом 1,5  тис. грн., яке запропонувало найнижчу ціну – 1 996 000 грн., яка лише на 4 тис. грн. нижча від конкурента.

Переможець зобов’язався поставити 4 авто RENAUT DASTER, виробництва не раніше 2019 року, білого кольору на 5 місць з водієм. В загалом автомобілі обійшлися по 499 тис. грн кожен, тоді як вартість такого автомобіля на українському ринку становить 478 тис. грн.

«Чернеччинський центр первинної медико-санітарної допомоги» знову спробує купити чотири кросовери

Фірма зареєстрована 06.01.2011 року, має дев’ятирічний досвід роботи на ринку торгівлі автомобілями. Її засновник є ТОВ «ГЛОБУС-С», яке зареєстроване 06.03.2019. За місцем реєстрації ТОВ «ГЛОБУС-С» зареєстровані також ще три суб’єкти господарювання. 

Кінцевий бенефіціар  ТОВ «ГЛОБУС-С» – Глобенко Сергій Олександрович, ключова фігура численних зв’язків: керує десятьма організаціями, є підписантом восьми з них, учасником 28 фірм та засновником ФОПу.  Також Глобенко С. О. згадується в п’ятнадцяти судових справах, в тому числі в трьох судових справах як порушник порядку ведення податкового обліку, також як боржник з оплати житлово-комунальних послуг.

Фірма-підрядник є учасником 398 закупівель і переможцем – 155 на загальну суму, що перевищує 137 млрд. грн.

«Чернеччинський центр первинної медико-санітарної допомоги» вже намагався придбати такі автомобілі минулого року. Проте закупівля так і не відбулась через скорочення видатків.