КонтрольНовиниРозслідування

Переможець тендеру, прописаний в київській квартирі з майже 800 фірмами, ремонтує Липоводолинську лікарню за 15 млн. грн.

Липоводолинська центральна районна лікарня провела тендер на виконання капітального ремонт своєї будівлі очікуваною вартістю 16,6 млн. грн.

Згідно з тендерною документацією має бути відремонтовано фасад з його утепленням, заміною вікон та дверей, а також має бути перекрито покрівлю лікарні.

У тендері взяло участь аж п’ять фірм, що неодмінно мало б знизити вартість даних робіт.

Найнижча пропозиція, в розмірі 10 млн. грн., була подана ТОВ “МЕТАЛ КОРП”, проте тендерний комітет відмовився підписувати договір з даною фірмою через те що в тендерній пропозиції учасника не було деяких документів, а саме: довідки про наявність матеріально-технічної бази, довідка про наявність працівників, довідка про наявність досвіду аналогічних робіт та інше.

Таким чином переможцем тендеру стало ТОВ “СТРОЙМОНТАЖ СЕРВІС” з пропозицією 14,8 млн. грн.

Фірма переможець зареєстрована 2,5 роки тому і має статутний капітал в розмірі, всього, 100 грн.

Зареєстроване ТОВ “СТРОЙМОНТАЖ СЕРВІС” в місті Києві за адресою, вул. Зоологічна 4а в офісі №139. За даною адресою знаходиться житловий будинок, а цій же 139-й квартирі прописано ще майже 800 фірм.

Переможець тендеру, прописаний в київській квартирі з майже 800 фірмами, ремонтує Липоводолинську лікарню за 15 млн. грн.

Непримітна київська п’ятиповерхівка стала домівкою кількох сотень фірм і фірмочок, які опановують посіви державних тендерів. Зокрема за цією ж адресою прописано ТОВ «Інтер Прайс», яка фігурувала в справі ГПУ про закупівлю пального Міністерством оборони на 443 мільйонів гривень.