КонтрольНовиниРозслідування

В Чернечій Слободі збудують амбулаторію за ціною маєтку в Тоскані

“Управління капітального будівництва Сумської обласної державної адміністрації” провело закупівлю робіт з будівництва амбулаторії первинної медичної допомоги за адресою: вул. Перемоги, № 14 А, с. Чернеча Слобода, Буринський район.

За результатами тендеру переможцем закупівлі визначено ПП «Приватбудсервіс», який запропонував ціну в 5,2 млн. грн.

Інший учасник закупівлі – ТОВ «Проф Буд Сістем» пропнувало 5,5 млн. грн. і не знизило свою цінову пропозицію в аукціоні.

Згідно тендерної документації в селі Чернеча Слобода мають збудувати амбулаторію площею майже 220 м2. Виконавець робіт має звести фундамент, стіни, покрівлю, обладнати будівлю системами опалення, водопостачання та водовідведення, комунікаціями та облаштувати фасад і ганок.

Відповідно, зведення амбулаторії, площею 220 м2 обійдеться Облдержадміністрації в 5,2 млн. грн., що становить близько 185 тис. Є.

За цю суму можна придбати мебльовану віллу в Тоскані аналогічної площі за 500 метрів від  Середземного моря. Чи навіть старовинний маєток із земельними угіддями на 80 соток в тій же Тоскані.

В Чернечій Слободі збудують амбулаторію за ціною маєтку в Тоскані

Згідно повідомлення Обласної ради до кінця року в Сумській області мають запрацювати 13 нових амбулаторій.

Виконавець робіт, ПП «Приватбудсервіс», за минулий рік уклав контрактів з «Управлінням капітального будівництва Сумської обласної ради» на суму 40 млн. грн.

Власником компанії є Ниділько  Олексій Миколайович з міста Суми.

Фірма фігурує в кримінальній справі ДФС про ухиляння від сплати податків на 4,2 млн. грн. та кримінальній справі Нацполіції про привласнення коштів Сумської міської ради при виконанні ремонтних робіт не в повному обсязі.